Rhythm N Joy - Sahabat Cinta

Rhythm N Joy - Sahabat Cinta

Views: (496)

  • Required Android: 2.3.3 and up
  • Installs: 100,000 - 500,000
  • Published/Updated Date: --

  • Description

    Rhythm N Joy adalah Social Game yang memadukan Music, Fashion, dan Dance terkini dan FREE-TO-PLAY (Main Gratis)!

    Bosan cuma dengerin musik tapi gak ngapa-ngapain?
    Mau nge-dance tapi gak punya skill?
    Gak pede untuk tampil di depan umum?
    Masih pake media sosial biasa buat nyari teman dan gebetan?

    Di Rhythm N Joy kamu bisa dengerin musik yang kamu suka sambil nge-dance rame-rame!
    Mode permainan yang sangat interaktif dengan iringan lagu-lagu paling update!
    Buat blog pribadimu sendiri dan jadilah bagian dari komunitas paling keren se-Indonesia!
    Upload foto dan share profil-mu buat dapetin temen atau gebetan!

    Download dan mainkan sekarang!

    ♫ FREE-TO-PLAY (Main GRATIS) ♫
    > Download, install dan langsung bisa main!

    ♫ Mini Blog Pribadi ♫
    > Update status dan raih Like serta Comment dari teman-teman!

    ♫ Mode Permainan Interaktif ♫
    > Melatih kecepatan dan ketepatan tanganmu menekan Keynote!

    ♫ Lagu-lagu Paling Update ♫
    > Main makin nikmat dengan iringan lagu-lagu terbaru!

    ♫ Koleksi Avatar-Avatar Lucu ♫
    > Tampil stylish dengan kostum-kostum paling keren!

    ♫ Chat dan Mainkan ♫
    > Main bareng teman-temanmu, atau chatting seru lewat Messenger!

    ♫ Adu Skor dengan Teman-Temanmu ♫
    > Tampil eksis di Ranking Mingguan dengan skor dan popularitas tertinggi!

    Rhythm N Joy sangat asik untuk dimainkan sendiri ataupun bersama keluarga, teman, dan gebetan.
    Kapan lagi bisa berinteraksi sosial sambil bermain game dengan fitur-fitur spesial seperti berikut:

    ❃ Game Mode ❃
    Kombinasi perkusi dengan ritme yang bervariasi membuat permainan menjadi dinamis!
    ❃ Komunitas Sosial ❃
    Semakin dekat dengan teman-teman dan keluarga dengan cara baru!
    ❃ Guild ❃
    Bangun komunitas paling populer bersama teman-temanmu!
    ❃ Couple ❃
    Temukan gebetanmu dan mainkan Rhythm N Joy bersama sampai ke tahap Wedding!
    ❃ Rhythm Catcher ❃
    Tes keberuntunganmu untuk mendapatkan item langka. Mulai dari Profile Background, Avatar, Wing, dan Pet yang lucu!


    Rhythm N Joy memerlukan koneksi Internet untuk bisa dimainkan.

    Like Facebook kami di facebook.com/RhythmNJoyOfficial
    Follow Twitter kami di twitter.com/RhythmNJoyID

    Menemui error atau ingin memberikan saran? Silahkan hubungi kami di: rnj.support@duniapp.com
    Diskusikan apapun mengenai Rhythm N Joy di: http://goo.gl/z7H2zm

    Pernyataan privasi:
    Kebijakan privasi: http://duniapp.com/privacy-policy/
    Syarat dan ketentuan: http://duniapp.com/terms-of-service/

    • Required Android: 2.3.3 and up
    • Installs: 100,000 - 500,000
    • Published/Updated Date: --
  • User Reviews
    3.5

    Total
    5 1,217 
    4 292 
    3 325 
    2 207 
    1 603 
     Dwi Ananda Rizki
    Dwi Ananda Rizki
    September 19, 2016

    Nice Game I recommeded you all to play this game and This game so interesting to play. Sorry if my english bad :' Full Review

     RYU Kazama
    RYU Kazama
    November 2, 2016

    The game is OK, but where's the people ? i really love and enjoy play this game, but why there's only a few people play this ? this game just need more event, to get other people for play Full Review

     yitaozi
    yitaozi
    November 9, 2016

    ALLKPOP'S ALLSTAR I love that game but now that it's gone this is basically the perfect replacement but better since it's mobile. Would be great to have a PC version as well as in English!! Many people would play if regularly updated. I would like to play more of this too but I'm limited as this game isn't in English. Full Review

     Elias Jeremia
    Elias Jeremia
    December 22, 2016

    Good game , Lone game But where is other player? This game really need more people to play . When i try club play there are no room that created by others. It was like no one play this game Full Review

     Hayudana Hanstyaji

    Kurang puas dengan game ini. Sepi banget udah kaya game offline, isinya hanya NPC doang. Tolong dong megaxus promoin game ini biar rame lagi. Terimakasih Full Review

     wildan akbar
    wildan akbar
    February 2, 2017

    Pas selalu update stuck di 99% Nyoba re install tetep aja Full Review

     azza rosli
    azza rosli
    September 25, 2016

    Why update so slow

     Nadatia Eka
    Nadatia Eka
    December 21, 2016

    Terlalu lama updatenya. Berhenti di 97% terus udh nunggu selama berjam jam msh ga jalan Full Review

     Stephen Kurniawan
    Stephen Kurniawan
    September 27, 2016

    Berhenti update Di 99% Kenapa selalu Berhenti update Di 99% ..sampai saya install uninstall 4x sama saja Full Review

     Zulkefli Samsudin
    Zulkefli Samsudin
    June 27, 2017

    Ok game ini perlukan lebih update kerana aku bikin ia akan menjadi lusuh pada masa hadapan Full Review

     justineaudrey alcazar
    justineaudrey alcazar
    January 30, 2017

    I'm stuck updating this game Full Review

     Cyberhacker Cyberhack17
    Cyberhacker Cyberhack17
    October 12, 2016

    Mas knp UPDATE KOK KELUAR TERUS COK ANJING SETAN Full Review

     Jungcock
    Jungcock
    August 16, 2017

    I love this game but can you please add English Full Review

     Akio :3
    Akio :3
    May 20, 2017

    The game is nice! But please add English! Full Review

     Lorin Hill
    Lorin Hill
    January 29, 2017

    Took to long to load the disk is slower than the game Full Review

    Unknown
    Unknown
    October 10, 2016

    :( Add English language please .. Full Review

    Unknown
    Unknown
    February 26, 2017

    It won't even let me play it Full Review

     richard martinez
    richard martinez
    August 9, 2017

    Can u put in english Full Review

     vonsala tyler
    vonsala tyler
    December 7, 2017

    I can,t plAy why Full Review

     Susan Smith
    Susan Smith
    September 3, 2017

    It won't let me play

     Yulli Harianni
    Yulli Harianni
    October 23, 2016

    lodingnya lama banget Full Review

     MyPlayer 8
    MyPlayer 8
    March 27, 2017

    Lve it Full Review

     Stefaniely Eve
    Stefaniely Eve
    April 21, 2017

    Hmm Full Review

     LilacRose 24
    LilacRose 24
    July 30, 2016

    what????? I don't get it the video says it's in Spanish but the little text under it from the makers of the game is in English? and in the video it shows you can dress up you character but wen I sign in for gest it just says battle do you have to sign into facbook to dress up? if you HAVE to sign into Facebook to dress up then that's hard for me cause I'm only 11 and it can't be that 11 year olds can't play it cuz it says everyone can play. Full Review

     Vico Arnanta Sasmita

    Good rhytm game Game bagus, tapi ketika update terinterupsi proses nya stuck. Kemudian harus download update dari awal. Kind of annoying, coz the update quite big in bytes. Full Review

     KISHIMOTO HASADA
    KISHIMOTO HASADA
    April 25, 2016

    Still need repration Bublenya kadang suka gk kesentuh padahal kesentuh tlg diperbaikin lgi sensitivenya. Oh ya sama klo buat lgunya blh searching bebas y mksh Full Review

     Teresa Galutera
    Teresa Galutera
    August 28, 2016

    i love it! but.. I cant seem to understand what the game is saying..please add a ENGLISH language in the settings then so I'll give 5 stars Full Review

     Ena
    Ena
    August 20, 2016

    Need English I need English language because I don't know what any of this stuff mean on this game it's fun but it needs English like it's not fair to us English people because we don't know what any word mean and some of us love playing games like this Full Review

     Danny Wilianto
    Danny Wilianto
    April 30, 2016

    Gamenya ga bisa login facebook pasti gamenya keulang ke awal lagi waktu klik login facebook....udah 10x coba tetep aja gitu padahal koneksi kenceng buktinya updatenya cuman sebentar aja Full Review

     Jhaina Abihay
    Jhaina Abihay
    June 11, 2016

    Booo its not working it keeps on loading, then it says updating.. but until it reach 99% its just keep on loading... it never stop almost an hour.. bad apps :( hays Full Review

     Eve Grant-Henderson
    Eve Grant-Henderson
    April 30, 2016

    Love it Its so much fun I can even beat the 1 placer I ♥ this game and im only lvl 6 Full Review

     F.A Ryanabil
    F.A Ryanabil
    April 30, 2016

    Bug Just fix "bad blood" song please Full Review

     Alhamdani Ghifari
    Alhamdani Ghifari
    August 4, 2016

    Stop loading at 99% It said updating and stuck at 99%, why? Full Review

     AishaRainbowgirl2001 gaming&Art

    New music and dances You guys need to upgrade on your music more and you need more dances, with that you will get more views and money on google. Thanks! Full Review

     Mitsu Dragneel
    Mitsu Dragneel
    April 28, 2016

    Bad Can't play,always force close Full Review

     Michael Christian
    Michael Christian
    July 8, 2016

    no wifi no play cuma bisa dimaenin lewat wifi ?? ga bisa pake mobile data ? mending g usah maen Full Review

     Kim JongKook
    Kim JongKook
    May 26, 2016

    Ga bisa fb login Apaan ini game udh fb connect mlh di suruh restart aplikasi Full Review

     Claire Woods
    Claire Woods
    June 4, 2016

    This game is junk. I can't even read the blinking letters. Infinite thumbs down.

     Gina Sonia Hanifa
    Gina Sonia Hanifa
    July 21, 2016

    STUCK d Update 99% Full Review

     YOPPI gamer
    YOPPI gamer
    April 28, 2016

    so bad I hate it and I hate wating Full Review

Duniapp Scan

Share To Social Media

News & Event Announcement


Most Popular Apps

AyoDance Mobile
AyoDance Mobile
Views (30.1K)

Persiapkan dirimu untuk AyoDance Mobile! Ngedance sesuka hatimu,...

World In AyoDance

Aplikasi World In AyoDance adalah aplikasi resmi dari Megaxus untuk...

Combo Rush - Keep Your Combo

Combo Rush is an action puzzle RPG game with a unique gameplay....